Kinderboekenweek: Lekker Eigenwijs Project


Van 2 t/m 13 oktober 2024 is het weer tijd voor de Kinderboekenweek! Dit jaar brengen wij iets speciaals naar jouw basisschool: het Lekker Eigenwijs Project. Laat je leerlingen op een speelse en creatieve manier kennismaken met leesplezier, ondersteund door onze dramadocent Aranka en creatief schrijfdocent Anoek.
Ons project stimuleert lezen door een dynamische mix van drama en creatief schrijven. Het begint met een verrassende openingsact die perfect aansluit bij het thema 'Lekker Eigenwijs'. Vervolgens duiken de leerlingen, onder begeleiding van onze ervaren docenten, in interactieve en uitdagende workshops. Elk leerjaar krijgt een programma op maat dat aansluit bij hun belevingswereld en leerdoelen.

- Leespromotie door creativiteit: Ons project combineert de kracht van drama en creatief schrijven om het leesplezier bij kinderen te vergroten.
- Theatrale openingsact: De Kinderboekenweek start met een boeiende act rondom het thema 'Lekker Eigenwijs', die de toon zet voor een inspirerende week.
- Maatwerk voor elke groep: Voor iedere bouw hebben we een speciaal programma dat perfect aansluit bij de leeftijd en interesses van de kinderen.

Maatwerk project: personaliseer jouw unieke ervaring
Heb je een ander moment in gedachten voor dit project of wil je het in een nieuw jasje steken? Wij denken graag met je mee! Vertel ons jouw wensen, en samen creëren we een op maat gemaakt project dat perfect aansluit bij jouw behoeften en de kalender van jouw school. Laat ons jouw visie tot leven brengen met creatieve en flexibele oplossingen!

Wat kost het Kinderboekenweek project?
Bij Tim Koldenhof Onderwijs hanteren we een flexibel prijsmodel dat zich aanpast aan jouw behoeften. Je betaalt per dagdeel, en hoe meer dagdelen je boekt, hoe meer voordeel je ontvangt! In één dag kunnen tot wel 8 groepen genieten van een enerverende openingsact en deelnemen aan de interactieve workshops volgens het lesprogramma.

1 Dagdeel met twee docenten: €722,-
2 Dagdelen met twee docenten: €1203,-
Wil je meerdere dagdelen boeken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave op maat. Samen zorgen we ervoor dat jouw Kinderboekenweek een onvergetelijke ervaring wordt!


 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook cultuurdagen, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 60 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Plan vrijblijvend een inspiratiesessie met ons in.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;