Workshop Taal- en Rekendans


De workshop taal- en rekendans richt zich op het integreren van dans, taal en rekenen om zo de ontwikkeling van fundamentele vaardigheden bij jonge kinderen te stimuleren. De workshop is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters, in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Een boeiende en actieve dansles die niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van fundamentele taal- en rekenvaardigheden.

- Vergroot je taalvaardigheid, geletterdheid en telvaardigheid door middel van dans en verbale interactie
- Ervaar plezier in dans en beweging 
- Ontwikkel jouw basis bewegingsvaardigheden en lichaamsbeheersing
- Stimuleer sociaal gedrag en betrokkenheid
- Vergroot je muzikaliteit

Doelgroep: PO onderbouw, BSO (t/m 6 jaar), KDV

WORKSHOP TAAL- EN REKENDANS
Lengte per workshop: 45 minuten
Max aantal deelnemers: afhankelijk van de ruimte 20-30 leerlingen
Locatie: gymzaal, speelzaal (grote lege ruimte)
Prijs: 390,- voor een dagdeel, 605,- voor beide dagdelen. Een dagdeel bestaat uit drie aaneengesloten uren, beide dagdelen bestaan uit 5 aaneengesloten uren plus een half uur pauze. 
Korting: wil je meer dagdelen afnemen, dan maken wij graag een prijsopgave op maat.
Bijkomende kosten: reiskosten docent á 0,23 p/km, optioneel een JBL muziekbox á 55,-


 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook cultuurdagen, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 60 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Plan vrijblijvend een inspiratiesessie met ons in.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;