Sollicitatietraining


Bij Tim Koldenhof Onderwijs begrijpen we dat een sollicitatiegesprek of intake spannend kan zijn. Daarom hebben we de Sollicitatietraining ontwikkeld om jouw zelfvertrouwen een flinke boost te geven, zodat je ontspannen en goed voorbereid aan elk gesprek kunt beginnen. Onze kracht ligt in praktijkgerichte en interactieve workshops, waarbij je actief aan de slag gaat met wat er écht toe doet. Onze ervaren vakdocenten weten precies hoe je jezelf van je beste kant kunt laten zien op dat cruciale moment, en zij begeleiden je graag om optimaal voorbereid te zijn.

- Professionele houding: Ontwikkel een bewustzijn van de basisprincipes van een professionele houding, essentieel voor een goede eerste indruk.
- Sterke punten benadrukken: Leer hoe je jouw sterke punten en prestaties op een overtuigende manier kunt benoemen.
- Samenwerken: Werk in duo's om elkaar te helpen en realistische sollicitatiesituaties na te bootsen, zodat je in een veilige omgeving kunt oefenen.
- Simulatiegesprekken: Oefen sollicitatiegesprekken om te ontdekken hoe je het beste kunt reageren op diverse vragen en situaties.
- Constructieve feedback: Luister naar elkaar met respect en leer hoe je door middel van feedback kunt groeien.

Doelgroep: MBO, HBO, VO

SOLLICITATIETRAINING
Lengte per workshop: 90-120 minuten
Max aantal deelnemers: afhankelijk van de ruimte 20-30 leerlingen
Locatie: klaslokaal (bij voorkeur met digibord)  
Prijs: 390,- voor een dagdeel, 605,- voor beide dagdelen. Een dagdeel bestaat uit drie aaneengesloten uren, beide dagdelen bestaan uit 5 aaneengesloten uren plus een half uur pauze. 
Wil je meer dagdelen afnemen, dan maken wij graag een prijsopgave op maat.
Betaling met de MBO cultuurkaart en CJP cultuurkaart mogelijk
Bijkomende kosten: reiskosten docent á 0,23 p/km

Tip: de sollicitatietraining past ook perfect in een cultuurdag!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook cultuurdagen, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 60 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Plan vrijblijvend een inspiratiesessie met ons in.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;