Workshop Dramaschrijven


Op zoek naar een dynamische workshop die jouw verbeelding en taalvaardigheid prikkelt? Ontdek de workshop dramaschrijven voor jeugd van 10 tot 18 jaar. Tijdens deze 90 minuten durende workshop stap je in de schoenen van een echte toneelschrijver en zie je jouw eigen verbeelding tot leven komen op het podium. 

- Verbeter jouw taalinzicht op een laagdrempelige manier door middel van speelse opdrachten
- Breng jouw creativiteit op gang en ontdek verschillende strategieën door de diversiteit aan opdrachten - van brainstormen, improvisatie-opdrachten, tot observeren
- Je wordt aangemoedigd om actief te luisteren naar de teksten van medeschrijvers en leert hoe je op een constructieve manier hierop kunt reageren
- De workshop dramaschrijven biedt jou handvatten om jezelf effectief uit te drukken door middel van schrijven

Doelgroep: PO bovenbouw, SBO-bovenbouw, VSO, VO, MBO, HBO

WORKSHOP DRAMASCHRIJVEN
Lengte per workshop: 90-120 minuten
Max aantal deelnemers: afhankelijk van de ruimte 20-30 leerlingen
Locatie: speelzaal of dramalokaal (grote ruimte)
Benodigdheden: pen en papier
Prijs: 390,- voor een dagdeel, 605,- voor beide dagdelen. Een dagdeel bestaat uit drie aaneengesloten uren, beide dagdelen bestaan uit 5 aaneengesloten uren plus een half uur pauze. 
Wil je meer dagdelen afnemen, dan maken wij graag een prijsopgave op maat.
Betaling met CJP cultuurkaart mogelijk
Bijkomende kosten: reiskosten docent á 0,23 p/km
Tip: de workshop dramaschrijven is de perfecte voorbereiding op het schrijven van jouw eigen filmscript

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook cultuurdagen, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 60 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Plan vrijblijvend een inspiratiesessie met ons in.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;