Maak je droom waar!


In deze gastles gaat Shelly terug naar de tijd dat ze zelf kind was, op de basisschool zat en met lezen en schrijven te maken kreeg. Ze vertelt hoe het kwam dat correct schrijven van de Nederlandse taal een struikelblok voor haar was, terwijl zij en haar moeder hier geboren zijn, hoe haar droom om een schrijver te worden in duigen viel en hoe het komt dat ze, na vele jaren, uiteindelijk toch schrijver geworden is.

Maak je droom waar is een storrytelling waarin Shelly de boodschap wilt meegeven: Zelfs als je met een achterstand begint, kun je jezelf ontwikkelen en je droom waarmaken, als je er maar voor durft te gaan!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Shelly is schrijver van onder andere jeugdboeken, ze is auteur bij Clavis Uitgeverij en uitgeverij EigenZinnig, een schrijver met een inspirerend eigen verhaal en specialist creatief schrijven primair onderwijs. Tevens ondersteunt ze bij lees- en schrijf bevorderende activiteiten of -projecten, recenseert ze kinderboeken, is ze een levend boek bij Living Library Nederland en is ze voorstander van diversiteit in kinderboeken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;